| Dogodki

Vsakdanja skupna izkušnja vsem nam je najbrž ta, da čas neizmerno hitro teče. Zagotovo smo vsi že docela vstopili v »kolesnice« novega leta in nam na minulega ostajajo le še spomini. V obdobju od začetka šolskega leta do današnjega dne, se je v Dijaškem domu Nova Gorica dogajalo veliko zanimivega. 

V strokovnem zboru se je zgodila obsežna sprememba, na novo so bile zaposlene kar štiri strokovne delavke. Tri vzgojiteljice in svetovalna delavka. Posledično je bila sprva prednostna naloga vseh poudarek na vzpostavljanju prijazne in strokovne delovne klime, spoznavanju dijakov, njihovemu povezovanju ter oblikovanju mladosti prijaznega vzdušja. 

Poleg rednih učnih obveznosti, ki jih imajo dijaki imamo v našem dijaškem domu organiziranih veliko dejavnosti s katerimi prispevamo k uresničevanju vizije dijaškega doma in predvsem k osebnostni rasti in spodbujanju samoodgovornosti naših dijakov.  

Do zaključka šolskega leta se bodo dejavnosti v našem Domu seveda nadaljevale. Zagotovo se bo  zgodilo tudi še kar nekaj dogodkov, ki smo jih sicer predvideli v Letnem delovnem načrtu. Pred nami je informativni dan – in ne bo nam dolgčas 😊 

Pomembno je, da s temi prispevamo k uresničevanju vizije dijaškega doma in predvsem k osebnostni rasti naših dijakov.  

Zadnje objave