| Obvestila

 

“Dom je dom. Dijaški dom je od ponedeljka do petka naše zavetje. Je prostor druženja, izmenjave misli, idej, dobrin. Tu najdeš prijatelje, znance, kolege, pa tudi nasprotnike in drugače misleče. A vsi smo pod eno streho, kot velika družina. Vse barve mavrice najdeš v našem dijaškem domu in vsi smo tukaj na nek način doma…”

…nekaj misli iz predstave Okno v svet, ki so ga ob 70-letnici dijaškega doma pripravili naši dijaki, ki obiskujejo dramsko-gledališko gimnazijo.

Praznično prireditev smo imeli v petek, 17.11.2017, v njihovi gledališki dvorani. Nagovorila sta nas naš ravnatelj g. Dragan Kojić in predstavnica MONG mestna svetnica ga. Andrejka Markočič Šušmelj. Slavnostna govornica pa je bila generalna direktorica Direktorata za srednje in višje šolstvo ga. Elvira Šušmelj.

Prireditvi je sledila še otvoritev razstave naših nekdanjih dijakinj Nine Čelhar, Veronike Hozjan in Lare Žitko.

Lepo se zahvaljujemo Gimnaziji Nova Gorica za gostoljubje, predvsem ge. Samanti Kobal in g. Bogdanu Vrčonu za pomoč pri programu in postavitvi razstave.

 

Želimo si ob tem častitljivem jubileju, da bi naš dom še dolga leta nudil zavetje in drugi dom mladostnikom iz različnih krajev širom Slovenije.

Vse najboooooljšeeee!

 

Več utrinkov s prireditve si lahko ogledate v naši fotogaleriji ali na Facebook strani Mestne občine Nova Gorica.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zadnje objave